مزیت روغنهای مایع نسبت به روغنهای جامد در چیست ؟
پنجشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۳۳ ق.ظ
مزیت روغنهای مایع نسبت به روغنهای جامد در چیست ؟
همانگونه که گفته شد به علت اینکه درجریان تولید روغنهای جامد بیشتر اسیدهای چرب غیر اشباع مفید آن از بین می روند بنابراین برای مصارف خوارکی توصیه نمی شوند و از آنجایی که روغنهای گیاهی مایع دارای درصد بالایی از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید بوده و میزان اسیدهای چرب مضر آنها ( ترانس و اشباع ) پایین می باشد خطر بیماریها قلبی عروقی را افزایش نمی دهند و برای مصرف مناسبترو مفیدترند .
باید توجه داشت روغنهای مایع نسبت به حرارت مقاومت کمی دارند و نباید آنها را برای مصارف سرخ کردنی استفاده کرد . زیرا حرارت بالا موجب از بین رفتن اسیدهای چرب مفید روغن شده و سبب ایجاد پدیده ای به نام اکسیداسیون در روغن می شود که به موجب آن روغن تند ، کدر و بدبو می شود .
۹۳/۰۷/۰۳